Ambasada României la Podgorica a făcut demersuri în regim de urgenţă pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii suplimentare referitoare la situaţia persoanelor afectate în urma accidentului produs în Muntenegru şi în care a fost implicat autocarul cu care se întoarceau în ţară lotul feminin şi cel masculin de juniori, handbal pe plajă, a transmis Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare referitoare la situaţia persoanelor afectate. În acest scop, o echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei se deplasează în acest moment către locul accidentului. Ambasada nu a fost notificată de către autorităţile locale în legătură cu producerea accidentului, iar la nivelul misiunii diplomatice nu au fost recepţionate solicitări de asistenţă consulară", spune MAE.  

Ambasada României la Podgorica monitorizează cu prioritate situaţia şi menţine legătura cu autorităţile locale, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, adaugă Ministerul de Externe.

Autocarul cu care se întoarceau în ţară lotul feminin şi cel masculin de juniori, handbal pe plajă, ale României a fost implicat luni într-un accident în Muntenegru.

Preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, a spus că toţi cei aflaţi în maşină sunt bine, în afara oricărui pericol fiind preluaţi de un autocar din Muntenegru pentru a ajunge la Hotelul Berane, unde vor înnopta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.