Preşedintele francez Emmanuel Macron, primit la Kremlin, duminică, înainte de finala Cupei Mondiale, l-a felicitat pe omologul său rus Vladimir Putin pentru “desfăşurarea perfectă” a Cupei Mondiale, informează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vreau să vă felicit pentru performanţa frumoasă a echipei Rusiei (n.r. - participare în sferturile de finală), care a jucat cu mult curaj”, a spus Macron la începutul întâlnirii cu Putin. “Vreau să vă felicit şi pentru buna desfăpurare a evenimentelor, ca ţară organizatoare. Competiţia nu doar a fost urmărită de întreaga lume, ci întreaga lume a venit aici. Era o provocare ca totul să fie în condiţii de siguranţă şi o desfăşurare perfectă. Felicitări”, a adăugat Macron.

La rândul său, Vladimir Putin a felicitat Franţa pentru calificarea în finala Cupei Mondiale. “Vrem trofeul”, a reacţionat Macron.

Putin şi Macron, alături de alţi şefi de stat, sunt prezenţi la finala Cupei Mondiale, în care Franţa întâlneşte Croaţia. După 20 de minute de joc, scorul este 1-0 pentru Franţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.