Sportiva Andreea Beatrice Ana a câştigat, joi, medalia de aur la categoria 55 kg, la Campionatul European de Seniori de la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Românca a învins-o în finală prin superioritate cu 11-0 pe Marian Drăguţan, sportivă din Republica Moldova.

Susţinută de întreaga sală, Ana a zburdat spre al treilea titlu după cele câştigat în 2022 şi 2023. Extrem de fericită, sportiva legitimată la CSA Steaua a declarat că a simţit căldura publicului şi că acest turneu continental este doar o etapă de pregătire pentru calificările olimpice care vor urma. ”Obiectivul meu este de a ajunge la Paris. Pentru asta lupt şi muncesc în fiecare zi”, a declarat sportiva.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Pentru România este a treia medalie la Europenele din Capitală, după bronzul obţinut de Mihai Denis la 55 kg, lupte greco-romane, şi bronzul câştigat tot la lupte greco-romane de Răzvan Arnăut, la 60 kg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.