Clubul turc Kayserispor, la care sunt legitimaţi Silviu Lung Jr. şi Cristian Săpunaru, a anunţat, duminică, despărţirea de tehnicianul Ertugrul Saglam.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În urma unei discuţii între antrenorul Ertugrul Saglam şi consiliul de conducere, s-a ajuns la un acord cu privire la rezilierea înţelegerii cu tehnicianul, fără compensaţii”, se arată într-un comunicat al grupării din Kayseri.

Ertugrul Saglam se afla la conducerea tehnică a echipei Kayserispor din luna mai, el semnând pe trei ani după ce clubul s-a despărţit de Marius Şumudică.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Kayserispor a pierdut, sâmbătă, meciul de pe teren propriu cu Trabzonspor, scor 0-2, în etapa a XIV-a a campionatului Turciei. Echipa lui Lung şi Săpunaru ocupă penultimul loc în clasament, cu 12 puncte, cu două mai multe decât ultima clasată, Rizespor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.