Portarul francez Mike Maignan va relua competiţia împotriva lui Sassuolo duminică mai devreme decât se aştepta, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la încheietura mâinii la mijlocul lunii octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan, a anunţat că Mike Maignan, portarul său numărul unu, va debuta duminică împotriva lui Sassuolo. O întoarcere timpurie, pentru că fostul Lille, operat la jumătatea lunii octombrie, după lezarea ligamentelor încheieturii mâinii stângi, trebuia să lipsească timp de zece săptămâni.

Pioli le-a spus reporterilor că internaţionalul Franţei va fi în echipa de start pentru meciul de la San Siro. "Mike se descurcă bine, se antrenează cu echipa de (sâmbăta trecută)", a spus el. Va juca mâine, sunt mulţumit de prestaţia lui Tătarusanu (portarul înlocuitor), dar mâine revine Mike".

Maignan a fost operat la 13 octombrie, iar de atunci poarta milanezilor a fost apărată de Ciprian Tătăruşanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.