Lumea fotbalului deplânge decesul lui Franz Beckenbauer, dublu câştigător al Balonului de Aur, care a reuşit performanţa de a câştiga Cupa Mondială ca jucător şi apoi ca antrenor. El a murit, luni, la 78 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria lui Bayern Munchen ne-a părăsit. Odihneşte-te în pace, Kaiser Franz. Nu vom uita niciodată ceea ce ai făcut pentru fotbalul din Germania", a scris atacantul Thomas Muller de la Bayern Munchen, pe contul său X.

"Odihneşte-te în pace, Kaiser", a spus spaniolul Xabi Alonso, fost jucător la Bayern Munchen, care acum este antrenorul lui Bayer Leverkusen.

"Am aflat cu tristeşte de moartea lui Franz Beckenbauer", a declarat fostul atacant englez Gary Lineker: "Unul dintre cei mai mari jucători din sportul nostru. Der Kaiser a fost cel mai frumos dintre fotbalişti, care a câştigat totul cu graţie şi farmec. RIP".

 

Olympique de Marseille i-a adus un omagiu celui care a antrenat-o în sezonul 1990-1991: "Franz Beckenbauer a încetat din viaţă. O figură istorică a fotbalului european, el a fost antrenorul lui Olympique de Marseille în sezonul 1990-1991. Olympique de Marseille transmite sincere condoleanţe familiei şi prietenilor săi", a scris clubul pe reţelele sale de socializare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.