Mijlocaşul croat Luka Modric a refuzat vineri o nouă ofertă venită din Arabia Saudită, de la clubul Al-Hilal, după cea făcută la începutul săptămânii, scrie Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi clubul spaniol Real Madrid i-a prelungit contractul lui Modric, care expira la 30 iunie, saudiţii au revenit vineri cu o nouă ofertă: contract pe trei ani şi 200 de milioane de euro salariu pentru întreaga perioadă prevăzută. 

La începutul săptămânii, saudiţii îi propuseseră, potrivit Marca, un salariu anual de 80 de milioane de euro.

Modric a refuzat şi de această dată, preferând să rămână la Real, pentru a câştiga cel de-al 14-lea trofeu de Liga Campionilor din istoria Los Blancos.

Luka Modric (37 de ani) joacă pentru Real Madrid din anul 2012 şi a câştigat cu formaţia madrilenă trei titluri de campion al Spaniei, cinci Ligi ale Campionilor, patru Supercupe ale Europei şi cinci ediţii ale Cupei Mondiale a Cluburilor. El a fost Balonul de Aur al Europei în anul 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.