Într-o înregistrare video publicată în după-amiaza zilei de luni, Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, şi-a cerut scuze pentru că a sărutat-o pe gură pe Jennifer Hermoso, fapt ce a stârnit o adevărată controversă în Spania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne aflam într-un moment istoric, una dintre cele mai frumoase zile din istoria fotbalului spaniol. Am muncit foarte mult în cadrul Federaţiei şi suntem foarte mândri. S-a întâmplat ceva între o jucătoare şi mine, ceva ce regret. Aş vrea să îmi cer scuze pentru tot ce s-a întâmplat. Noi doi avem o relaţie minunată, la fel ca şi cu celelalte jucătoare. Am făcut o greşeală, trebuie să recunosc. Nu am vrut să fac rău într-un moment de euforie. Aici, am trăit-o ca pe ceva firesc, dar afară s-a transformat în agitaţie. Asta a avut prioritate faţă de sărbătoare şi faţă de meritul care revine echipei", a spus el.

 RUBIALES pide PERDÓN tras su beso a Jenni Hermoso:

"Seguramente me he equivocado, lo tengo que reconocer".

 "Fue sin mala fe en un momento de máxima efusividad. Aquí lo veíamos natural, pero fuera se ha formado un revuelo". pic.twitter.com/K2HHo0ZxJz

— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) August 21, 2023

În imaginile filmate pe podiumul de pe stadionul ANZ din Sydney se vede clar cum Rubiales o sărută pe gură pe jucătoare în timp ce îi ţine capul în mâini. Preluate de presa spaniolă, imaginile s-au răspândit rapid în social media, ceea ce a provocat critici pe scară largă la adresa lui Rubiales. Videoclipul a fost între timp eliminat de pe Twitter.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.