Deco, directorul sportiv al FC Barcelona, a făcut din Luis Enrique, antrenorul echipei Paris Saint-Germain, prioritatea sa pentru a-l înlocui pe antrenorul Xavi, a cărui plecare în vara anului viitor a fost confirmată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antrenorul spaniol este în prezent sub contract cu PSG până în 2025, după ce a sosit în vara anului trecut.

Cu toate acestea, el nu este străin de Barça, unde a jucat (1996-2004) şi a antrenat (2014-2017). El a fost chiar ultimul antrenor care a câştigat Liga Campionilor, în 2015, cu Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez, Andres Iniesta şi. Xavi printre alţii.

"Într-o lume ideală, antrenorul preferat al lui Deco este Luis Enrique", a notat Cadena Ser.

"Cel mai mult îi place antrenorul asturian, Lui Deco îi plac antrenorii tineri, precum Arteta sau Xabi. Alonso. Îi place Roberto de Zerbi, iar metodele sale sunt de asemenea bine cunoscute. Bineînţeles, am vorbit mereu despre opţiunea germană: Flick, Tuchel... Situaţia economică este ceea ce este şi limitează, dar, în acest moment, antrenorul care îi place cel mai mult este Luis Enrique", a precizat Cadena Ser.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.