Selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, a declarat, duminică, după tragerea la sorţi a preliminariilor Euro-2020, că grupa F, în care a remarcat dintre adversare echipele Suediei şi Norvegiei, nu şi naţionala României, nu este una uşoară, informează As.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suedia şi Norvegia sunt echipe bune, de nivel înalt, puternice pe teren propriu. Apoi mai este problema climei şi a deplasărilor, care vor fi foarte mari. Însă din fiecare grupă se califică două echipe şi obiectivul este să obţinem un loc. Dar să nu creadă nimeni că dacă suntem capi de serie asta înseamnă că vom obţine calificarea uşor. Nu este o grupă uşoară, nu vreau să gândească cineva că este uşoară. Vor fi surprize în aproape toate grupele”, a spus tehnicianul.

El a precizat că în Liga Naţiunilor a folosit 32 de jucători, iar acum va trebui să fie mai selectiv, însă a menţionat şi că este posibil să cheme alţi fotbalişti.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Naţionala Spaniei va evolua în preliminariile Euro-2020 în grupa F, cu România, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.