Antrenorul echipei Liverpool, Jürgen Klopp,a afirmat, vineri, că Luis Diaz ar putea reveni duminică pe teren pentru a 11-a etapă din Premier League. Pe locul patru în clasament, Liverpool va evolua cu Luton.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din cauza situaţiei sale personale foarte complicate, atacantul columbian a ratat ultimele două meciuri ale echipei sale, împotriva Nottingham Forest (3-0) şi Bournemouth (2-1).

Părinţii săi, Luis Manuel Diaz şi Cilenis Marulanda, care de atunci a fost eliberată, au fost răpiţi pe 28 octombrie dintr-o benzinărie din oraşul natal al familiei, în apropiere de graniţa cu Venezuela, de bărbaţi înarmaţi care mergeau cu o motocicletă.

După ce a mers în Columbia, Luis Diaz s-a întors la Liverpool săptămâna aceasta. "Va decide dacă este disponibil sau nu. Dacă se simte bine, va fi alături de grup. Nu vrem să forţăm nimic, doar aşteptăm veştile bune. .A fost la antrenament în urmă cu două zile. Când este cu coechipierii e bine, dar se vede că nu a dormit prea mult.Tot ce ne poate da puţină speranţă este binevenit", a spus Klopp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.