Portarul Ciprian Tătăruşanu a acordat un interviu site-ului oficial al clubului său, FC Nantes, în care a vorbit, între altele, despre modul în care îşi petrece timpul liber în oraşul de pe Loara. Deşi a învăţat limba franceză, internaţionalul român, pasionat de cinema, spune că îi este greu să urmărească filmele, pentru că sunt dublate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Îmi place să mă plimb prin centrul oraşului. Când avem timp la prânz, încerc să ies la masă cu soţia mea. De asemenea, îmi place să merg la cinema, dar nu este uşor să fac asta în Franţa. Nu mă simt mereu confortabil cu vocile franceze şi oricum prefer să văd filmele în versiunea originală pentru a auzi adevărata voce a actorilor", a declarat Tătăruşanu.
 
El a vorbit şi despre diferenţele dintre Serie A şi Ligue 1, estimând că portarii au mai mult de lucru în Franţa.
 
"În Franţa, jocul merge foarte repede. Aproape toate echipele joacă pe contraatac şi mizează pe forţa fizică şi pe prezenţa în dueluri. În Serie A, jocul este mai tactic şi echipele aşteaptă mai mult, iar în Românie este alt stil, de asemenea. Mie mi se pare atractiv pentru suporteri şi telespectatori stilul din Ligue 1, însă pentru portari este mult de muncă. Adversarul se apropie des de poarta ta, iar atacurile vin de multe ori foarte repede. Trebuie să fii vigilent în fiecare moment", a declarat Tătăruşanu.
 
Aflat la al doilea sezon la Nantes, Ciprian Tătăruşanu este jucător de bază la echipa franceză. După ce anul trecut a apărat în 37 dintre cele 38 de etape în campionat, în acest sezon a fost pe teren la toate cele zece meciuri disputate.
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.