Fotbalistul echipei FCSB, Lucian Filip, a declarat duminică seară, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-2, că acest joc reprezintă “o eliberare” şi că el şi colegii săi aveau nevoie de victorie “ca de aer”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Acest meci mai mult este o eliberare decât o bucurie, aveam nevoie ca de aer de acest rezultat. A fost o partidă echilibrată şi vreau să le mulţumesc fanilor, care ne-au susţinut pe toată durata partidei. Sper să o ţinem tot aşa, să obţinem în continuare rezultate la fel de bune”, a spus Filip la Digi Sport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, la care centralul Marius Avram a acordat trei cartonaşe roşii şi două penaltiuri, unul executat de portarul craiovenilor, Mirko Pigliacelli.

Au marcat Hora ’27, ’84 (penalti) şi Filip ‘48 pentru gazde, respectiv Pigliacelli ’39 (penalti) şi Bărbuţ ’46 pentru oaspeţi.

În minutul 85, a avut loc o busculadă la marginea terenului, în urma conflictului dintre jucătorii celor două echipe Man şi Briceag fiind eliminaţi. Anterior, înaintea penaltiului din minutul 84, de la Universitatea Craiova fusese eliminat Kelic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.