Tehnicianul echipei Eintracht Frankfurt, Adi Hutter, a declarat, joi seară, după victoria cu scorul de 4-1 din meciul cu Lazio Roma, din grupele Ligii Europa, că Lucas Torro a vrut să joace deşi fratele său a încetat din viaţă în noaptea dinaintea partidei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost o seară magică, pe care nu o voi uita niciodată. La finalul meciului, i-am strâns pe jucători şi i-am felicitat pentru această victorie magnifică, iar apoi i-am informat că fratele lui Lucas Torro a murit noaptea trecută. Ştiau asta dinaintea meciului doar staful tehnic şi conducerea. Este o veste incredibil de tristă, care ne afectează. I-am oferit lui Lucas, dimineaţa, opţiunea de a nu juca, iar el a decis să joace. Merită felicitări pentru prestaţia sa. Suntem alături de Lucas şi i-am dat câteva zile libere pentru a fi împreună cu familia sa. El nu va juca duminică în meciul cu Hoffenheim”, a spus Hutter, potrivit site-ului oficial al clubului german.

Eintracht Frankfurt a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Lazio Roma, în grupa H a Ligii Europa. Torro a jucat pe toată durata partidei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În minutul 45+3, de la Lazio a fost eliminat Basta. Oaspeţii au rămas cu încă un jucător în minus, în minutul 58, când a fost eliminat Correa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.