Lucas Ocampos, component al echipei Olympique Marseille, a cumpărat alimente pentru persoane fără adăpost, marţi seară, alături de membri ai asociaţiei de luptă împotriva sărăciei ABCD, relatează La Provence, potrivit presei franceze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gestul lui Ocampos a fost unul spontan.

Mijlocaşul se afla în maşina sa, într-un cartier din Marsilia, în momentul în care a fost jenat de vehiculul asociaţiei ABCD. El s-a hotărât să circule lent, iar atunci a fost recunoscut de membrii asociaţiei, care l-au salutat. Jucătorul a oprit maşina şi a discutat cu membrii ABCD, după care, atras de iniţiativa lor, a decis s- contribuie şi el. Ocampos a mers la cel mai apropiat supermarket pentru a face cumpărături.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“Când noi am pus două pachete de paste, el a adăugat zece. A procedat la fel şi cu orezul. În plus, pentru a împărţi mâncarea aveam nevoie de recipiente de unică folosinţă, iar el practic a golit o parte a marketului. S-a oprit doar atunci când căruciorul era plin”, a declarat Corinne Savonitto, vicepreşedinta asociaţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.