Selecţionerul Olandei Louis van Gaal, care a anunţat săptămâna trecută că suferă de cancer de prostată, a declarat, luni, că se simte bine, afirmând că şedinţele sale de radioterapie, precum şi operaţia sunt parte din trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut 25 de şedinţe de radioterapie. Apoi a trebuit să aştept cinci sau şase luni să văd dacă funcţionează. Au funcţionat”, a spus el, citat de agenţia olandeză de presă ANP.

Van Gaal a dezvăluit duminica trecută că suferă de cancer de prostată din 2020, asigurând totodată că boala nu îl va împiedica să meargă în Qatar la Cupa Mondială (21 noiembrie-18 decembrie). Presa raportase atunci că a suferit 25 de şedinţe de radioterapie, în special seara sau noaptea, în timpul cantonamentelor echipei Olandei.

"Aceste şedinţe de radioterapie au fost făcute înainte de a semna contractul cu KNVB (Federaţia Olandeză)”, în august, a rectificat însă Van Gaal, chestionat de televiziunea publică NOS luni seară, la avanpremiera filmului său "Louis in Amsterdam".

Anunţul îmbolnăvirii fostului antrenor de la Ajax Amsterdam, FC Barcelona, ​​Bayern Munchen şi Manchester United, a stârnit mare emoţie în întreaga lume a fotbalului. "Nu m-am gândit niciodată că va avea un asemenea impact în lume”, a spus tehnicianul, care a fost operat în februarie.



"Mi se pare incredibil. Mă emoţionez, am lacrimi în ochi, dar îmi dă şi energie că atâtor oameni le pasă de mine”, a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.