Louis van Gaal a fost o prezenţă discretă de când a renunţat la funcţia de selecţioner al Olandei, din cauza problemelor sale de sănătate. În vârstă de 72 de ani, fostul jucător olandez devenit antrenor urmează un tratament pentru cancer de prostată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a participat însă la un eveniment de gală în cadrul căruia a primit un premiu pentru întreaga carieră.

Întrebat despre înfrângerea Olandei în sferturile de finală ale ultimei ediţii a Cupei Mondiale din Qatar, fostul selecţioner olandez a lăsat să se înţeleagă că triumful Argentinei în finală a fost plănuit dinainte. El a mers chiar mai departe, insinuând că totul a fost organizat pentru a facilita mult aşteptata încoronare a lui Lionel Messi: "Uitaţi-vă cum a marcat Argentina, cum am marcat noi şi cum anumiţi jucători argentinieni au trecut linia fără să fie penalizaţi, cred că totul a fost premeditat".

"Chiar cred tot ceea ce spun. Că Messi trebuia să devină campion mondial? Da, aşa cred", a mai spus el.

În sferturi la Cupa Mondială din Qatar, Olanda a fost eliminată în sferturi de Argenina, scor 4-3, la loviturile de departajare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.