Los Angeles FC a anunţat, marţi, că Olivier Giroud, cel mai bun marcator din toate timpurile al echipei Franţei, se va alătura fostului portar al "Les Bleus", Hugo Lloris, în California, după ce îi expiră contractul cu AC Milan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ceea ce am văzut la Olivier a fost o combinaţie rară în ceea ce priveşte capacitatea sa de a se retrage, de a face legătura cu jocul şi de a fi un finalizator", a declarat directorul general al Los Angeles FC, John Thorrington, pentru AFP.

"El joacă pentru echipa naţională a Franţei şi pentru AC Milan într-un sistem asemănător cu al nostru şi am considerat că este o alegere bună din toate aceste motive", a  mai spus el.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Managerul californian a subliniat şi contribuţia lui Olivier Giroud în afara terenului. "Este o lovitură foarte mare pentru club", a spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.