Antrenorul FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, s-a declarat mulţumit de remiza înregistrată, marţi, pe teren propriu, scor 0-0, cu Rapid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un joc greu pentru noi, am anticipat lucrul acesta. Au fost două reprize diferite, prima le-a aprţinut celor de la Rapid, şi-au creat şi două, trei situaţii de a marcat, însă a doua cred că ne-a aprţinut nouă, am avut posesie, ne-am creat 3-4 situaţii de a marca. Rezultateul este echitabil. E un rezultat care, sincer, mă mulţumeşte, pentru că nu am pierdut. În contextul în care suntem în momentul de faţă, am acumulat 43 de puncte şi ne continuăm lupta noastră pentru a prinde play-off-ul. La toate jocurile le cer jucătorilor o siguranţă defensivă, indiferent cu ce echipă jucăm, ne-am fi dorit să marcăm, dar nu am reuşit. Eu îmi felicit jucătorii pentru punctul obţinut, pentru eforul depus, şi-au dorit să câştige acest joc, dar nu au reuşit. Mă bucur că Budescu îşi doreşte să joace, pentru că este un jucător care are calitate, cu siguranţă îi va veni şi lui rândul să joace titular. În momentul în care eu consider că el va fi sută la sută din punct de vedere fizic, atunci va intra să joace titular. Sunt foarte mulţumit de modul în care se antrenează, se antrenează foarte bine, i-am dat câte 20-30 de minute în aceste patru jocuri şi eu consider că uşor, uşor va intra în echipă", a declarat Ciobotariu, la microfonul televiziunilor care transmit Liga 1.

FC Voluntari şi FC Rapid au remizat, marţi, scor 0-0, pe terenul primei echipe, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Giuleştenii au ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, patru remize şi două înfrâgeri.

Clasament: 1. CFR Cluj - 61 de puncte, FCSB - 52, FC Voluntari - 43, FC Botoşani - 41, CS Universitatea Craiova - 36, Farul - 35, Rapid - 35, FC Argeş - 34.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.