Liverpool a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Manchester United, într-un meci din etapa a XXX-a a Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Diaz '5, Salah '22, '85, Mane '68.

Spectatorii de pe Anfield au lăsat rivalitatea la o parte şi au arătat respect faţă de atacantul portughez al lui United, Cristiano Ronaldo, al cărui fiu a murit, luni, la naştere. Jucătorul echipei din Manchester nu a făcut parte din lot la acest joc.

 

Într-un moment foarte emoţionant, întregul Anfield a aplaudat în minutul şapte al jocului (numărul lui Cristiano), din respect pentru Ronaldo şi familia lui, în această perioadă dificilă. Un refren emoţionant din You’ll Never Walk Alone a răsunat totodată în jurul stadionului.

După acest joc, Liverpool a trecut provizoriu pe locul 1 în clasament, cu 76 de puncte. City ocupă locul 2, cu 74 de puncte.

Manchester United ocupă locul 6, cu 54 de puncte, la egalitate cu Arsenal, de pe locul 5, care are două meciuri nejucate încă.

City evoluează, miercuri, de la ora 22.00, pe teren propriu, cu Brighton, în aceeaşi etapă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.