Liverpool a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa de liga a treia Shrewsbury Town, într-un meci rejucat din 16-imile de finală ale Cupei Angliei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazdele s-au impus după un autogol marcat de Ro-Shaun Williams, în minutul 75.

Liverpool a aliniat o echipă de juniori, cu o medie de 19 ani şi 102 zile, cea mai mică din istoria clubului, în acest meci, titularii fiind menajaţi. Nici antrenorul Jurgen Klopp nu a fost pe banca de rezerve, locul lui find luat de Neil Crtichley, tehnicianul echipei under 23.

Trei jucători, Adam Lewis, Jake Cain şi Liam Millar, au debutat la profesionişti, în acest meci.

În prima partidă, scorul a fost 2-2, după ce Shrewsbury a fost condusă cu 2-0.

În optimi, Liverpool va evolua cu Chelsea.

Într-un alt meci rejucat, Reading, cu George Puşcaş titular, dar schimbat după 45 de minute, a trecut, în deplasare, de Cardiff City, după loviturile de departajare. După 90 de minute scorul a fost 2-2, după 120, 3-3, iar la penaltiuri oaspeţii s-au impus, cu 4-1.

În acelaşi mod, Birmingham a trecut, acasă, de Coventry. După 90 de minute a fost 1-1, 2-2, după 120 şi 2-1, la lovituri de departajare.

Newcastle a avut nevoie de prelungiri pentru a învinge, în deplasare, pe Oxford United, 2-2, după 90 de minute, 3-2, după prelungiri.

Derby County a învins, în 90 de minute, echipa Northampton, cu 4-2.

Toate aceste partide au fost rejucări după rezultatele de egalitate înregistrate în 16-imi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.