Jucătorul argentinian Lionel Messi a cumpărat o vilă în apropiere de Miami pentru peste zece milioane de euro. Cu vedere spre mare, proprietatea are opt dormitoare şi 976 de metri pătraţi de spaţiu de locuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit publicaţiei de profil imobiliar, The Real Deal, vila se află la Fort Lauderdale, la 45 kilometri de Miami. Coechipierul său Sergio Busquets şi-a achiziţionat în zonă o vilă de aproape 9 milioane de euro.

Noua proprietate a lui Lionel Messi se întinde pe un teren de 1.600 de metri pătraţi,. Familia va avea, de asemenea, o piscină la malul mării, o sală de gimnastică şi un spa. Apartamentul principal al conacului are 149 de metri pătraţi. În total, există opt dormitoare, totalizând 976 de metri pătraţi.
 
Avantajul acestui conac pentru Lionel Messi constă în proximitatea sa faţă de centrul de antrenament al lui Inter Miami şi de stadionul adiacent. Distanţa dintre aceste facilităţi şi locuinţa sa este de doar opt kilometri.
 
 
De la sosirea lui Messi, franciza lui David Beckham nu a pierdut niciun meci şi are o serie de 12 meciuri fără înfrângere, punctată de un titlu în Leagues Cup.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.