Starul fotbalului mondial Lionel Messi a sosit, marţi, în Florida înainte de a semna cu Inter Miami, potrivit unor imagini difuzate de televiziunea americană ESPN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Argentinianul a sosit cu un avion privat pe un mic aeroport din Fort Lauderdale, situat lângă stadionul clubului american de fotbal Inter Miami din Major League Soccer.

Fanii începuseră deja să se adune în faţa stadionului încă de marţi dimineaţă, în aşteptarea sosirii lui "La Pulga", care este aşteptat să semneze un contract pe doi ani şi jumătate, în valoare de 60 de milioane de dolari pe an.

Luna trecută, septuplul câştigător al Balonului de Aur a anunţat că se va alătura clubului din Florida, după ce i-a expirat contractul cu Paris Saint-Germain.

Vineri, Inter Miami a anunţat că un eveniment numit "The Unveil" va avea loc pe stadionul său pe 16 iulie.

Argentinianul este cea mai mare vedetă din istoria MLS care a semnat pentru această ligă şi cel mai faimos jucător care a semnat în Statele Unite de la Pele şi sosirea sa la New York Cosmos în 1975.

Echipa Inter Miami este patronată de o altă fostă vedetă a fotbalului internaţional: David Beckham.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.