Superstarul argentinian al PSG Lionel Messi, încoronat campion mondial luna trecută în Qatar, a plecat luni seară din oraşul natal Rosario, spre Paris, unde este aşteptat, marţi după-amiaza, a informat presa locală, citată de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Lionel Messi a plecat împreună cu Antonela Roccuzo şi copiii lor,  Mateo, Thiago şi Cira la bordul unui avion privat de pe Aeroportul Internaţional  din Insulele Falkland”, a informat ziarul local La Capital.

Avionul a decolat la ora locală 22:00 şi urmează să aterizeze pe aeroportul Le Bourget, din Paris, la ora 15:00, ora Franţei.

În Argentina, mulţi fani îl aşteptau în afara aeroportului pentru a încerca să-şi ia rămas-bun şi să-şi facă un selfie, dar maşinile în care se aflau Messi şi familia lui au mers direct pe pista de decolare.

Argentinianul a profitat de câteva zile libere alături de familie şi a petrecut sărbătorile de sfârşit de an în ţara sa înainte de a se reîntâlni cu colegii săi de la PSG, printre care Neymar şi Kylian Mbappé.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.