Proprietarul clubului Olympique Lyon, John Textor, a luat legătura cu Juninho în legătură cu posibila revenire a brazilianului la gruparea franceză într-un rol special de consilier. Nimic nu este stabilit, dar contactele dintre omul de afaceri american şi fostul mijlocaş par să fi fost bune, anunţă lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor informaţii, John Textor a fost în contact cu Juninho în legătură cu o posibilă revenire la club în calitate de consilier special. Deocamdată, nu s-a convenit nimic.

Director sportiv până în 2021, Juninho şi-a părăsit postul pe fondul unei neînţelegeri cu preşedintele de atunci, Jean-Michel Aulas. De data aceasta, dacă Juninho se va întoarce, va fi într-un rol diferit, după cum a relatat vineri L'Equipe.

Juninho este una dintre cele mai mari legende ale clubului, după perioada în care a fost jucător (2001-2009). A revenit apoi pentru o scurtă perioadă ca director sportiv (2019-2021), care s-a încheiat cu demisia sa pe fondul unor disensiuni profunde cu mai mulţi şefi de la Lyon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.