Liga spaniolă de fotbal a anunţat, luni, că analizează o înregistrare video în care un copil îi adresează injurii rasiste lui Vinicius în timpul meciului dintre Valencia şi Real Madrid (2-2) de sâmbătă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În imaginile difuzate de un jurnalist de la ESPN Brazilia şi preluate de mai multe instituţii media spaniole, se poate vedea un băiat stând în braţele unei femei şi numindu-l pe atacantul Vinicius de la Real Madrid maimuţă (mono în spaniolă).

Internaţionalul brazilian a marcat de două ori în remiza cu Valencia, scor 2-2.

Vinicius a fost fluierat de fiecare dată când a atins mingea de către fanii gazdelor la revenirea sa pe stadionul Mestalla, după ce anul trecut a fost victima unor insulte rasiste acolo. Trei persoane, interzise pe viaţă de clubul din Valencia, fac obiectul unei anchete judiciare în curs de desfăşurare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.