Liga Profesionistă din Franţa (LFP) a decis să deschidă o anchetă în legătură cu incidentele care au avut loc în tribune duminică, înaintea meciului dintre Olympique Marseille şi Olympique Lyon, care a fost în cele din urmă anulat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unii suporteri ai echipei din Lyon sunt acuzaţi că au făcut gesturi rasiste şi saluturi naziste în timp ce îşi arătau paşapoartele.

"Comportamentul suporterilor lui Lyon în zona vizitatorilor în timpul meciului Olympique de Marseille / Olympique Lyonnais: având în vedere gravitatea faptelor, Comisia de Disciplină a LFP a decis să ancheteze. Decizia va fi pronunţată la finalul şedinţei de miercuri, 22 noiembrie, în timpul căreia anchetatorul îşi va prezenta raportul", a anunţat marţi această  comisie.

Înainte de meci, autocarul formaţiei din Lyon a fost atacat cu pietre de suporterii formaţiei din Marsilia, iar antrenorul formaţiei din Lyon, Fabio Grosso, a fost rănit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.