Ancheta privind acuzaţii de rasism care îl viza pe fotbalistul formaţiei Internazionale Milanp, Francesco Acerbi, a fost abandonată de liga italiană de fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fundaşul brazilian al echipei Napoli, Juan Jesus, l-a acuzat pe Acerbi că a folosit o insultă rasistă în timpul meciului cu Inter Milano, scor 1-1, din 17 martie, din campionatul Italiei.

"Acerbi m-a făcut negru", i-ar fi spus brazilianul, fost jucător la Inter, arbitrului Federico La Penna, arătând insigna "Keep Racism Out" de pe tricoul său.

După meci, Jesus, care a marcat golul egalizator al lui Napoli, a minimizat incidentul, spunând că Acerbi "a depăşit măsura" şi a asigurat că cei doi bărbaţi s-au lămurit. "Şi-a cerut scuze pentru că şi-a dat seama că a mers prea departe... ceea ce se întâmplă pe teren rămâne pe teren", a declarat Jesus pentru canalul DAZN.

Liga Italiană a deschis o anchetă, însă, marţi, a anunţat că aceasta a fost închisă din lipsă de probe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.