Formaţia CSA Steaua a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Dinamo, în etapa a patra din play-off-ul Ligii a II-a. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 70.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Chipirliu, în minutul 19, din penalti, şi în minutul 29.

Dinamo a rămas în inferioritate numerică din minutul 70, când Patriche a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe.

La partidă au asistat aproximativ 25.000 de spectatori, între care aproximativ 8.000 de fani dinamovişti.

Încă din minutul 2, fanii au aruncat cu materiale pirotehnice, partida fiind întreruptă pentru scurt timp.

În clasament, Steaua este lider, cu 47 de puncte, iar Dinamo ocupă locul 4, cu 38 de puncte.

În jurul prânzului, jandarmii au fost nevoiţi să intervină după ce, în zona stadionului Steaua, un grup de 10-15 suporteri ai echipei CSA Steaua a intrat în conflict cu un grup de aproximativ 40 de suporteri dinamovişti, veniţi pentru amenajarea coregrafiei în stadion.

De asemenea, jandarmii au intervenit, marţi, după ce, pe timpul deplasării suporterilor dinamovişti către stadionul Steaua, în zona intersecţiei şoseaua Braşov cu Bulevardul Drumul Taberei, un grup de fani ai echipei CSA Steaua s-au apropiat de aceştia cu intenţia vădită de a-i provoca.
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.