Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat clubul Dinamo Bucureşti, după meciurile cu Unirea Dej şi Oţelul Galaţi, din Liga II, conform frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, pentru incidentele de la meciul cu Unirea Dej, din 2 aprilie, dinamoviştii au primit o penalitate sportivă de 15.000 de lei, iar pentru cele de la partida cu Oţelul, din 7 aprilie, penalitatea sportivă este de 22.500 de lei.

Potrivit articolului 82 din Regulamentul Disciplinar invocat de comisie, clubul gazdă răspunde pentru comportarea neregulamentară a spectatorilor şi clubul vizitator răspunde pentru comportarea neregulamentară a propriilor grupuri de suporteri.

Dinamovistul Răzvan Patriche, eliminat la meciul cu Steaua, scor 0-2, a primit o etapă de suspendare şi o penalitate de 530 de lei.

Pentru comportamentul nesportiv al jucătorilor săi, conform articolului 78/a din Regulamentul Disciplinar, Dinamo a primit o penalitate sportivă de 570 de lei.

Pentru analizarea incidentelor de la meciul Steaua - Dinamo, Comisia a dat termen la 28 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.