Fotbaliştii Neluţ Roşu, Sergiu Buş şi Mihai Răduţ au înregistrat înfrângeri, iar Bogdan Mitrea a obţinut o victorie, joi seară, în partidele din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa Lech Poznan, cu Mihai Răduţ prezent pe teren din minutul 84, a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 3-2, de Haugesund.

Levski Sofia, cu Neluţ Roşu integralist şi Sergiu Buş pe teren din minutul 67, a fost învinsă cu scorul de 1-0, tot în deplasare, de Hajduk Split.

AEL Limassol, cu Bogdan Mitrea integralist, s-a impus în deplasare, scor 1-0, în faţa echipei Progres Niederkorn. Mitrea a primit un cartonaş galben în minutul 74.

Tot joi seară, Galatasaray a fost învinsă cu scorul de 2-0  de Ostersunds, în deplasare.

Partida FK Irtiş Pavlodar - Steaua Roşie Belgrad, care a fost arbitrată de Marius Avram, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Meciurile retur vor avea loc săptămâna viitoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.