Meciul Borussia Dortmund - Glasgow Rangers, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, va permite o întâlnire între naş şi fin, jucătorul american al echipei germane Giovanni Reyna fiind botezat de antrenorul olandez al formaţiei scoţiene Giovanni Van Bronckhorst.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte bun prieten cu familia Reyna, îl cunosc pe Gio din ziua în care s-a născut”, a declarat antrenorul olandez, care a jucat la Rangers cu Claudio Reyna, tatăl lui Giovanni.

Prenumele tânărului a fost ales de părinţi cu referire la cel al lui van Bronckhorst. "Va fi un moment special când vom fi faţă în faţă, sper să fie un meci bun”, a adăugat tehnicianul.

Omologul său de la Dortmund, Marco Rose, consideră povestea una frumoasă, dar nu uită de miza partidei. "E frumos că există lucruri de genul acesta în fotbal: naş, inspiraţie pentru prenumele său, şi ajunge la acest nivel. Sper că Gio îi va arăta naşului său tot ce a învăţat”.

Meciul se dispută de la ora 19.45, cu returul programat săptămâna viitoare. La Rangers, Ianis Hagi nu va evolua, el fiind accidentat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.