Galatasaray a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Ligii Europa, de formaţia suedeză Ostersunds FK. Suedezii vor juca în faza următoare cu Fola Esch (Luxemburg), grupare care a trecut de echipa lui Adrian Scarlatache, Inter Baku.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Galatasaray a fost eliminată de Ostersunds FK, debutantă în cupele europene, după ce a remizat în meciul retur de pe teren propriu, scor 1-1. Oaspeţii au condus printr-un gol marcat din penalti de Nouri, în minutul 60. În minutul 69, Galatasaray a egalat prin Ahmet Calik. În tur, scorul a fost 2-0 pentru Ostersunds.

Inter Baku, cu Adrian Scarlatache integralist a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 4-1, de Fola Esch (Luxemburg), şi a ratat astfel calificarea în turul trei preliminar al Ligii Europa. În tur a fost 1-0 pentru Inter Baku.

Tot joi, Dinamo Brest (Belarus), cu Adrian Avrămia integralist, a fost eliminată de formaţia austriacă Rheindorf Altach, fiind învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, după ce în tur scorul a fost 1-1.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.