Fostul jucător al echipei Bayern Munchen, Lothar Matthaus, prezice, deloc surprinzător, o calificare a grupării bavareze în faţa celor de la Paris Saint-Germain, după duelul din optimile Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dacă urmăriţi veştile de la Paris Saint-Germain din ultimele săptămâni, FC Bayern nu are de ce să-şi facă griji. Nici Gnabry şi Gucci (se referă la controversa stârnită de prezenţa germanului la Săptămâna Modei în ziua lui liberă - n.r.) şi nici Manuel Neuer şi accidentul de schi nu pot rivaliza cu ceea ce se întâmplă în jurul echipei franceze. La nivel sportiv, Messi, Neymar şi Compania au fost eliminaţi în cupă de rivalii detestaţi din sud, Olympique de Marseille. În ligă, a fost faliment în prestigiosul duel cu Monaco. Povestea lui Neymar, accidentările lui Mbappé şi aşa mai departe. În comparaţie, Bavaria este însorită. Trei victorii consecutive. În cupă, a ajuns cu încredere în turul următor şi conduce în campionat", a afirmat Matthaus.

Meciul PSG - Bayern Munchen, din turul optimilor Ligii Campionilor, este programat în această seară, în timp ce partida retur va avea loc în luna martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.