Fanii echipei Bayern Munchen au primit interdicţie de a asista la meciul din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, după ce au aruncat artificii pe teren în timpul victoriei cu 3-1 în faţa formaţiei Lazio, la începutul acestei luni, a anunţat clubul bavarez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UEFA a amendat-o pe Bayern cu 40.000 de euro pentru că fanii au aruncat cu artificii în timpul victoriei cu 2-1 de la Copenhaga, în octombrie. În decembrie, Bayern a primit interdicţia de a cumpăra bilete în deplasare pentru un meci, interdicţie cu suspendare. Incidentul de la Lazio a declanşat interdicţia.

Clubul nu va face apel împotriva deciziei UEFA, a precizat Bayern într-un comunicat. "Trebuie să acceptăm această sancţiune. Nu numai că au fost declanşate dispozitive pirotehnice, dar acestea au fost lansate în mod deliberat pe teren, punând în pericol direct spectatorii", a declarat directorul executiv al Bayern, Jan-Christian Dreesen.

"Aceasta este o încălcare atât de explicită a termenilor de suspendare încât, din păcate, nu are rost să facem apel. Faptul că acum trebuie să jucăm în deplasare fără sprijinul suporterilor noştri este o lovitură serioasă. Un mic grup de infractori a făcut un deserviciu tuturor suporterilor noştri şi echipei", a mai spus el.

Bayern a învins-o pe Lazio cu 3-1 la general şi s-a calificat în sferturile de finală. Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală va avea loc vineri. Meciurile din prima manşă vor avea loc pe 9 şi 10 aprilie, iar cele din retur pe 16 şi 17 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.