Echipa germană Borussia Dortmund a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia franceză PSG, în manşa întâi a celei de-a doua semifinale a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Borussia a controlat începutul meciului şi Donnarumma a intervenit la şutul lui Marcel Sabitzer, din minutul 13. Gazdele însă au reuşit să deschidă scorul în minutul 36, când Fullkrug a primit o pasă peste apărarea franceză, a preluat, a intrat în careu şi a înscris cu stângul. Dortmund a încheiat repriza în atac, Sabitzer şutând din careu, însă Donnarumma a avut o nouă intervenţie excelentă.

După reluare, parizienii au trecut pe lângă egalare la dubla ocazie din minutul 51. Mbappe a trimis în bară, faza a continuat, iar mingea a ajuns în cele din urmă la Hakimi, care a lovit şi el bara. Fabian Ruiz a ratat o nouă ocazie pentru oaspeţi, în minutul 56, la centrarea lui Marquinhos, iar gazdele au replicat prin pătrunderea lui Jadon Sancho, care a pasat în faţa porţii de unde Fullkrug a trimis peste poartă. În minutul 72 Mbappe a lobat pentru Dembele, însă acesta a şutat slab şi Kobel a respins. Tot Dembele a trimis peste poartă din poziţie ideală, în minutul 80, dar Borussia s-a impus cu 1-0 şi merge la Paris, pentru returul din 7 mai, cu prima şansă de calificare în finală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.