Mikel Arteta, antrenorul echipei Arsenal, a lăudat "agresivitatea şi determinarea" jucătorilor săi la meciul cu RC Lens, scor 6-0, de miercuri, care le-a asigurat un loc în optimile de finală ale Ligii Campionilor şi primul loc în grupă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nici măcar nu visasem la aşa ceva! Am avut ocazia să ne calificăm cu primul loc în grupă şi am făcut-o într-un mod convingător în faţa unei echipe foarte bune", a declarat antrenorul formaţiei Arsenal.

"Încă de la început, echipa a dat dovadă de multă agresivitate şi determinare pentru a merge mai departe. Totul a mers în direcţia noastră, mai ales în primele treizeci de minute. Sunt foarte fericit că am câştigat acest meci, ne-am făcut treaba", a mai spus el.

Arsenal conducea deja cu 4-0 după 27 de minute.

A fost cea mai mare înfrângere a unei echipe franceze în competiţiile europene de când Parma a învins Bordeaux cu 6-0 în Cupa UEFA în martie 1999, potrivit statisticianului Opta.

Golurile au fost marcate de Havertz ’13, Jesus ’21, Saka ’23, Martinelli ’27, Odegaard ‘45+1 şi Jorginho ’86 (penalti).



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.