Tragerea la sorţi a programului play-off-ului şi play-out-ului din Liga 2 Casa Pariurilor a avut loc, marţi, la Casa Fotbalului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele 6 clasate la finalul sezonului regular îşi vor disputa locurile de promovare într-un play-off. Partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formaţie.

La finalul play-off-ului, două echipe vor promova direct în Liga 1, în timp ce alte două vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 şi 7 din play-out-ul Ligii 1.

Programul primei etape de play-off este următorul:

Unirea Slobozia – CS Mioveni

AFK Csikszereda – CSC 1599 Şelimbăr

Corvinul Hunedoara – Gloria Buzău.

Echipele din play-out-ul ediţiei 2023-2024 a Ligii 2 vor fi împărţite în două grupe a câte şapte echipe, în funcţie de locul ocupat la finalul sezonului regular.

În cadrul play-out-ului, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formaţie. La finalul play-out-ului, vor retrograda locurile 6 şi 7. În acest sezon nu va mai exista meciul de baraj dintre ocupantele locurilor 5 din cele două grupe pentru a se stabili a cincea echipă retrogradată deoarece, în urma deciziei CEx din 13 iulie 2023, numărul de echipe va creşte de la 20 la 22 din sezonul următor, astfel încât doar patru formaţii vor retrograda din Liga 2 în Liga 3 la finalul sezonului 2023-2024.

Programul primei etape din grupa A de play-out

Ceahlăul Piatra Neamţ – Metaloglobus Bucureşti

CSM Alexandria – CSC Dumbrăviţa

CSM Reşiţa – FC Unirea Dej

CFC Argeş stă.

Programul primei etape din grupa B de play-out

CS Tunari – Chindia Târgovişte

Concordia Chiajna – Progresul Spartac

Viitorul Pandurii – CSA Steaua

CSM Slatina stă

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.