Autorităţile sportive din California au suspendat licenţa boxerului bulgar Kubrat Pulev, după ce acesta a sărutat o jurnalistă în timpul interviului de la finalul unui meci cu Bogdan Dinu, săptămâna trecută, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pulev (37 de ani) l-a învins, sâmbătă, prin KO, pe Bogdan Dinu, într-o gala desfăşurată la Costa Mesa, California.

După meci, sportivul a prins-o de faţă şi a sărutat-o pe jurnalista Jennifer Ravalo în timp ce era intervievat de aceasta. Ravalo a declarat că îl va da în judecată pe Pulev.

Kubrat Pulev va trebui să se prezinte în faţa Comisiei pentru Sportivi din California. “Înainte să primească din nou licenţa pentru a boxa în California, boxerul Kubrat Pulev trebuie să apară în faţa comisiei şi să demonstreze că se va conforma principiului de respect”, a anunţat comisia din California.

Potrivit Reuters, Pulev ar urma să fie audiat de comisie la 14 mai, iar Ravalo intenţionează să fie prezentă.

“M-a deranjat faptul că Pulev m-a tratat într-un mod atât de neprofesionist. Nu am încurajat şu nu am fost de acord ca domnul Pulev să mă prindă de faţă, să mă sărute sau să mă prindă de spate. Eram la acel eveniment pentru a transmite de acolo, ca membru al mass-media. Este inacceptabil să săruţi o femeie pe buze fără acceptul ei şi să o prinzi astfel”, a declarat jurnalista.

Pulev a refuzat să-şi ceară iertare pentru comportamentul său. “Reportera, Jenny, este de fapt o prietenă. După interviu eram atât de entuziasmat încât am sărutat-o. Mai târziu, în acea seară, a venit alături de mine şi de ceilalţi prieteni ai mei ca să sărbătorim”, a afirmat el.

Jennifer Ravalo neagă varianta prezentată de sportiv, ea spunând că l-a cunoscut pe boxer cu doar o zi înainte de meci.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.