Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Bahrainului, a doua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, desfăşurată pe circuitul de la Sakhir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe locul doi s-a clasat colegul lui Hamilton de la Mercedes, finlandezul Valtteri Bottas, iar pe trei a terminat tânărul monegasc Charles Leclerc, de la Ferrari.

Leclerc s-a aflat în Bahrain pentru prima dată în carieră în pole-position.

La finalul cursei, Charles Leclerc a fost felicitat de Hamilton, care a spus că pilotul din Monaco va avea un viitor frumos în Formula 1.

Pe locul patru s-a clasat Max Verstappen (Olanda/Red Bull), pe cinci Sebastian Vettel (Germania/Ferrari), pe şase Lando Norris (Marea Britanie/McLaren) şi pe şapte Kimi Raikkonen (Finlanda/Alfa Romeo Racing). Al optulea a fost Pierre Gasly (Franţa/Red Bull), al nouălea Alexander Albon (Thailanda/ Toro Rosso) şi al zecelea Sergio Perez (Mexic/Racing Point).

Etapa următoare, Marele Premiu al Chinei, va avea loc în 14 aprilie, la Shanghai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.