Robert Lewandowski, la sfârşitul contractului său în iunie 2023 cu Bayern Munchen, a refuzat o prelungire, deschizând calea pentru o plecare în această vară, a anunţat, vineri, presa germană, citată de lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacantul Robert Lewandowski va părăsi clubul cel târziu în vara lui 2023, asigură cotidianul Sport Bild. În ultimele săptămâni, cel mai bun jucător FIFA 2021 le-a spus şefilor săi de la Bayern că nu îşi va prelungi contractul, care este valabil încă un an.

Site-ul Sport1, citând propriile surse, a confirmat această informaţie.

Până acum, conducătorii lui Bayern au spus întotdeauna că au refuzat să se despartă de jucătorul lor vedetă în vârstă de 33 de ani (343 de goluri în tricoul bavarez din 2014). Dar a nu-l vinde în această vară ar însemna să-l laşi fără compensaţie vara viitoare, notează presa germană.

Potrivit presei europene, Lewandowski a intrat recent în contact cu FC Barcelona.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.