Lens a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-1), campioana en titre Lille, în etapa a XXXII-a a campionatului francez Ligue 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Xeka '45+1 / Frankovski '4, Kalimuendo '37.

Supăraţi de înfrângere, suporterii gazdelor au încercat să intre pe teren după meci, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a calma spiritele.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Într-un alt meci, Saint-Etienne a învins, pe teren propriu, tot cu 2-1, pe Brest.

Au marcat: Mahdi Camara '14, '39 / Honorat '8.

După aceste rezultate, Lens ocupă locul 7, cu 50 de puncte, la două puncte de Strasbourg, de pe locul 5, de Conference League. Lille se află pe locul 8, cu 48 de puncte.

Brest ocupă locul 12, cu 39 de puncte, iar Saint-Etienne, pe locul 17, ultimul de menţinere, cu 30 de puncte, la două puncte de Clermont, de pe locul 18, de baraj.

Lider este PSG, cu 71 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.