Atacantul echipei AC Milan, Rafael Leao, este obligat să plătească 16,5 milioane de euro fostului său club, Sporting Lisabona, după rezilierea contractului din 2018, informează football-italia.net.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Leao a părăsit clubul portughez la sfârşitul campaniei 2017-18, după ce fanii de la Sporting au fost furioşi pe jucători pentru că au ratat calificarea în Liga Campioniilor.

La fel ca mulţi dintre foştii săi colegi de echipă, Leao a decis să-şi rezilieze contractul unilateral după incident.

Leao s-a alăturat formaţiei OSC Lille gratuit în 2018 şi a plecat la AC Milan pentru 23 de milioane de euro un an mai târziu.

Sporting a susţinut că nu a dat undă verde să renunţe la înţelegerea cu Leao şi l-a dat în judecată pe atacantul de la Milan.

Curtea de Arbitraj a Sportului l-a obligat pe Leao să plătească 16,5 milioane de euro în martie 2020, iar Curtea de Apel de la Lisabona a confirmat acum o astfel de decizie.

Sporting CP a cerut despăgubiri mai mari, cerând întreaga clauză de eliberare de 40 de milioane de euro inclusă în contractul lui Leao la acel moment.

Milan nu este implicat în acest caz, iar Leao poate depune acum recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.