Comisia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, ca Laurenţiu Rus, component al echipei CSM Politehnica Iaşi, să fie suspendat nouă jocuri şi penalizat cu 20.000 de lei ca urmare a faultului dur comis la meciul cu CSU Craiova, care i-a atras eliminarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, CSM Poli Iaşi şi CSU Craiova au primit penalităţi de câte 3.000 lei pentru întârzierea începerii jocului şi reluării acestuia după pauză.

Valentin Mihăilă a fost scos cu ambulanţa de pe teren la meciul de săptămâna trecută, din deplasare, cu Politehnica Iaşi, după ce a fost faultat foarte dur de Laurenţiu Rus.

În minutul 10 al partidei de la Iaşi, Laurenţiu Rus l-a faultat dur pe Mihăilă, care s-a prăbuşit inconştient. Rus a fost eliminat imediat. Mihăilă a rămas întins pe gazon în aşteptarea ambulanţei care fusese chemată de la marginea terenului. Cel mai îngrijorat după accidentare a părut Ivan Martic, care s-a pus în genunchi şi a început să se roage.

Valentin Mihăilă a fost scos de pe teren cu ambulanţa, după ce gâtul i-a fost imobilizat. O altă ambulanţă a venit după câteva minute la stadion şi spre finalul primei reprize jucătorul a fost dus la spital.

În ziua de după meci, medicul echipei CSU Craiova, Claudiu Stamatescu, a spus că Valentin Mihăilă a fost inconştient între 30 de secunde şi un minut, avea convulsii şi mandibula blocată imediat după ce a fost faultat de Rus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.