Tehnicianul Laurenţiu Roşu a fost numit marţi în funcţia de selecţioner al reprezentativei U18 a României, formată din jucători nascuţi începând cu 1 ianuarie 2001, anunţă FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E un proiect extrem de interesant şi îmi doresc ca echipa naţională care la anul va deveni naţionala U19 să se califice la Turul de Elită, iar apoi la turneul final al Campionatului European. De aceea, căutam cele mai bune talente din ţară, să formăm o echipă competitivă pentru a realiza obiectivele propuse”, a declarat Laurenţiu Roşu.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, consideră că Roşu este cea mai potrivită alegere pentru această selecţionată: “Cred că Laurenţiu Roşu este cea mai potrivită alegere pentru această generaţie. Ne dorim să avem performanţe la toate loturile, de aceea obiectivul este calificarea la Turul de Elită care va avea loc anul viitor”.

Laurenţiu Roşu, 42 de ani, a evoluat pentru Steaua Bucureşti, în perioada 1993 – 2000, Numancia, 2000 – 2004, Recreativo Huelva, 2004 – 2008, şi Cadiz între 2008 şi 2009.

Are în palmares cinci trofee de campion al României, trei Cupe şi trei Supercupe, toate cu Steaua Bucureşti.

De asemenea, Roşu a strâns 38 de selecţii pentru echipa naţională, pentru care a reuşit să marcheze de 5 ori.

Ca antrenor, Roşu a ocupat funcţia de principal la UTA Arad (2016 – 2017) şi Dacia Mioveni (2017 – 2018).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.