Perechea Laura-Ioana Andrei/Julia Wachaczyk (România/Germania) a câştigat, sâmbătă, proba de dublu din cadrul turneului ITF de la Stittgart-Stammheim, cu premii totale de 15.000 de dolari. Andrei s-a impus în Germania şi la simplu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La dublu, Laura-Ioana Andrei şi Julia Wachaczyk au învins în finală echipa Eleonora Molinaro/Daniela Vismane (Luxemburg/Letonia), scor 7-5, 6-0.

Andrei a câştigat trofeul la simplu tot sâmbătă, învingând-o în ultimul act pe finlandeza Anastasia Kulikova, scor 6-3, 6-1.

La turneul de la Andrezieux-Boutheon (Franţa), cu premii de 60.000 de dolari, Andreea Mitu şi Elena Gabriela Ruse, favorite 3, au fost învinse în finala de dublu de perechea Cornelia Lister/Renata Voracova (Suedia/Cehia), cap de serie numărul 1, scor 6-1, 6-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.