Fostele campioane olimpice Laura Badea, Viorica Susanu şi Valeria Răcilă van Groningen au vizitat marţi Şcoala Finlandeză şi Liceul Gheorghe Lazăr din Bucureşti pentru a promova cursele de alergare stradală organizate de Bucharest Running Club.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copiii au fost invitaţi să se înscrie gratuit la cursele din cadrul Uniqa Asigurări Bucharest 10k&Family Run, care va avea loc pe 2 aprilie.

“Nu cred că aceşti copii mai trebuie convinşi să facă sport, pentru că ei sunt participanţi la aproape fiecare ediţie. Acum a venti rândul nostru să le mulţumim pentru că vin să facă mişcare. De data asta îi aplaudăm noi pe ei. Am văzut şi eu statistici, dar în aceşti ani de când sunt alături de Valeria Răcilă sunt uimită de câţi copii vin la astfel de evenimente. Sportul de masă a luat amploare prin aceste evenimente. Cred că avem o problemă de la sportul de masă la sportul de performanţă”, a declarat multipla campioană olimpică la canotaj Viorica Susanu.

Fosta scrimeră Laura Badea a fost asaltată de copii pentru autografe. “Copii chiar vin către sport, sunt participanţi activi. Noi ne dorim ca ei să vină mai aproape de sport, de un stil de viaţă sănătos, să-şi depăşească limitele şi să participe pe 2 aprilie la cursele de alergare”, a spus Badea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.