Fosta campioană olimpică Laura Badea va candida la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă la alegerile din 29 martie, unde îl va avea contracandidat pe secretarul general al FRS, Marius Florea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fosta scrimeră Roxana Scarlat-Bârlădeanu, care îşi depusese candidatura pentru funcţia de preşedinte al FRS a renunţat la idee.

“Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Scrimă sunt pe 29 martie şi voi candida. Am făcut o strategie cu care mă voi prezenta, pe care sper să o îmbunătăţim dacă voi fi aleasă. Toată lumea e creditată cu şanse, vom vedea ce vor vota cluburile şi asociaţiile afiliate la federaţie. Am luat legătura cu ei, le-am trimis strategia, acum important este să fie cineva care să fie preocupat de soarta federaţiei în următorii patru ani. Şi dacă voi ieşi preşedinte, bineînţeles că voi colabora cu ceilalţi, nu e o luptă, este o cursă de fair-play. Fiecare vine cu un program strategic, pentru că avem o datorie morală faţă de această federaţie şi faţă de doamna Pascu, preşedinta de onoare a acestei federaţii”, a declarat marţi Laura Badea.

Fosta campioană olimpică spune că intenţia Anei Maria Popescu de a reveni în activitate în toamna acestui an este un mare câştig pentru echipa olimpică a României: “Este un mare câştig pentru federaţia de scrimă şi mişcarea olimpică a României pentru că Ana Maria Popescu este foarte ambiţioasă şi îşi doreşte să revină pe podiumul olimpic la Tokyo 2020”.

Fostele campioane olimpice Laura Badea, Viorica Susanu şi Valeria Răcilă van Groningen au vizitat, marţi, Şcoala Finlandeză şi Liceul Gheorghe Lazăr  pentru a promova cursa 10k&Family Run, organizată la 2 aprilie în Capitală de Bucharest Running Club. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.