Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, joi, că a ajuns la un acord cu Lassana Diarra pentru rezilierea contractului acestuia. La scurt timp după anunţul PSG, Diarra a precizat, pe Twitter, că şi-a încheiat activitatea de fotbalist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A sosit momentul să agăţ ghetele în cui. Am dat mult pentru fotbal. Datorită fotbalului, am primit enorm. Sportul la nivel înalt este o adevărată lecţie de curaj, perseverenţă şi respect. (…) Întorc o pagină, dar nu uit nimic. Vreau să muncesc în continuare cu entuziasm, determinare şi sinceritate în noile mele proiecte”, a notat Diarra.

Jucătorul în vârstă de 33 de ani avea contract cu PSG până la 30 iunie.

LassanaDiarra a jucat de-a lungul carierei la echipe importante, între care se numără Chelsea, Arsenal şi Real Madrid. El are în palmares zece trofee (două cu Chelsea, unul cu Portsmouth, trei cu Real Madrid şi patru cu PSG)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.