Gimnasta Larisa Iordache va lua startul cu echipa României la Campionatul European de la Mersin (Turcia), programat între 17-20 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România va fi reprezentată de Larisa Iordache, Daniela Trică, Antonia Duţă, toate de la Dinamo Bucureşti, Silviana Sfiringu şi Ioana Stănciulescu (Farul Constanţa). Colectivul tehnic este format din Lăcrămioara şi Cristian Moldovan, Liliana Cosma, Nicolae Forminte, Florin Cotuţiu.

Lotul a fost stabilit vineri, după o ultimă verificare pre-competiţională la Izvorani, a anunţat Dinamo Bucureşti.

Campionatul European de la Mersin (Turcia) se va desfăşura între 17-20 decembrie. Tot acolo are loc în aceste zile ediţia din 2020 a competiţiei masculine. România îl are şi pe Marian Drăgulescu în lot, deja calificat în finală la sărituri. Drăgulescu va împlini 40 de ani în 18 decembrie. România a ratat însă finala pe echipe.

În concursul pe echipe, România nu a mai luat medalii din 2012, la masculin, respectiv din 2014, la feminin.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.